Partners

Här hittar du företag och personer med stort hjärta som på olika sätt stöttat och bidrar till ökad medvetenhet om Krama Era Barn och Sanfilippos sjukdom för att driva forskningen framåt.

Vill du eller ditt företag vara med och hjälpa till på något sätt?
Kontakta oss gärna för att diskutera.

Tillsammans gör vi skillnad!

Westsvensk Industriproduktion AB utför tillverkning, reparationer, montage och servicearbeten. Kunder är främst markentrepenörer, byggföretag, industrier och pappersbruk.

Montagetjänst är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri, främst inom pappers- och massaindustrin, men har också en mycket kompetent bearbetning och tillverkningsverkstad som ryms i rymliga lokaler i Forshaga.

Act Mediebyrå hjälper Krama Era Barn att skapa grafik till sociala medier och webb. Act mediebyrå tror på att göra det svåra enkelt. Vill du lära dig mer om sociala medier och annonsering eller önskar du hjälp med text, webb, foto eller film kontakta dem!

Better Biker MTB
Kurser – Evenemang – Resor 
Vi är sedan 2015 återförsäljare i Karlstad och Kil för proffsig idrottsnutrition från Umara. Arrangerade Långfredagstur 2021 och sponsrade eventet Kämpa mot Sanfilippo till förmån för Krama Era Barn.

Lugnets Massage
Massage, Idrottsmassage, avkoppling-, klassisk-, gravid- och massage med hot stones. Yoga Andningsterapi  Öronakupunktur Funktionell Träning. Behandlar alla som behöver massage. Privat och företag.

Karlstad Antik & Second Hand
Din lokala antik och secondhandbutik på Rattgatan 6, Våxnäs Karlstad. Stöttar Krama Era Barn till ökad medvetenhet genom att informera om föreningens arbete med broschyrer i butiken och har även armband till försäljning.

Kjellstedt Golf
brinner för golfspelet, mötet med människor och att få dig som golfare att utvecklas. PGA of Swedens slogan är ”your game, our passion”. Det är något jag hoppas att du skall uppleva efter en lektion eller ett besök i golfstudion på Bryngfjorden Golf.

Riks Städpartner
Tar hand om din städning och mycket mer. Städservice, Fönsterputs, Byggstäd, Flyttstädning, Golvvård, Dödsbo.

Ricoh IT Partner
Hjälper dig med allt inom IT.
Våra kunder är både stora och små företag, från enmansföretag till kommuner och landsting. IT-tjänster, Konferensteknik, Dokumenthantering, Digital skyltning, Företagstelefoni, Kaffeautomater.

Vi på Ricoh IT Partner i Karlstad vill genom vår gåva ge familjen Rixer stöttning och hopp i deras dagliga kamp mot denna fruktansvärda motståndare, och förhoppningsvis också hjälpa till att sprida kunskapen om Sanfilippos sjukdom.

Tingvalla Invest AB genomför en insamling som de donerar till förmån för Krama Era Barn forskningen om Sanfilippos sjukdom.

Tingvalla Invest AB har lärt känna Andreas och familjen Rixer både på ett affärsmässigt och personligt plan och det känns därför självklart att dra vårt strå till stacken genom att bidra. 

Boltic
IF Boltic är en av Sveriges mest framgångsrika bandyklubbar med nio SM-guld, varav sju raka SM-guld mellan åren 1979 och 1985 och 10 raka SM-finaler mellan år 1979 och år 1988.

Hälsohuset Ilanda
Stark på lokal mark. Ett familjärt, charmigt och personligt gym på Ilanda. Arrangerar också Zombieloppet Ilanda.

.

Däckmäster
Din totalleverantör av däck och fälg till allt, från det minsta till det största. Hos Däckmäster kan du göra hjulinställning och även serva din bil.

.

Jump Yard Karlstad
Här kan ni gå loss på allt ifrån trampoliner och klättring till SkyRider och ninjabana. Ta med vännerna och höj pulsen tillsammans!

Fysall
Rolig, inspirerande och effektiv träning i grupp – utomhus. Med målet att bli lite starkare och må lite bättre än igår. Fysall står för: “För en välbalanserad livsstil”

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor, korv- och hamburgerbröd som är naturligt goda.

Klarälvsloppet
Klarälvsbanan skär rakt igenom det värmländska landskapet med älven som närmsta granne – nio mil asfalterad naturupplevelse. Här går Sveriges längsta rullskidlopp men du kan även delta på cykel eller som löpare.

Tag Concept Branding - Krama era barn

Tag Concept Branding.
TAG – Concept branding inriktar sin verksamhet till företag, kommuner, organisationer och föreningar etc. Vi har helhetslösningen för dig och ditt företag när det gäller profilkläder, arbetskläder, presentreklam, skyltar, bildekor och expo. Allt i reklam!

Rullarnas personliga assistans.
Vi finns för dig som behöver personlig assistans. Rullarnas är lokalt förankrade med kontor i Torsby sedan 2004, i Karlstad sedan 2014 och i Älvsjö sedan 2017, men verkar över hela Sverige.

Victoria Rixer Torpet - Krama era barn

Torpet i Orhem
Mitt emellan sjöarna Flaten och Drevviken, inbäddat i vacker blandskog intill Flatens naturreservat, har det serverats kaffe med tilltugg på Torpet ända sedan 1940-talet. Vårt kaffe är rättvisemärkt, kaffebrödet hembakat, maten hemlagad och våfflorna nygräddade.

Anna Rongedal jewellery art and design

Anna Rongedal jewellery art & design.
Konstnär och konsthantverkare som älskar att låta handens språk tala.

Myshkin

Myshkin.
Skandinaviens största profilkedja. New Wave Profile är en kedja med ca 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden som består av fristående professionella företag inom profilmedia.

Dansstudion Karlstad

Dansstudion Karlstad.
På Dansstudion finns något för alla, vi har dans från det år man fyller 4 år upp till vuxna. Vi har kurser för nybörjare, fortsättningselever och mer avancerade elever. 2020 fyllde vi 25 år så i mer än ett kvarts sekel har vi erbjudit dans i Karlstad.

Golfpodden

Golfpodden.
Spridit information och medvetenhet i sin podd och genomfört en egen insamling som donerades till Krama era barn.

Råtorps Cykel

Råtorps Cykel.
Lånat ut cykel och erbjöd service till gänget som cyklade Krama era barn – Klarälvsloppet.

Prepare Sport & Workwear
Ett familjeföretag som jobbat med profilreklam sedan mitten av 80-talet.