Partners

Här hittar du företag och personer med stort hjärta som på olika sätt stöttat och bidrar till ökad medvetenhet om Krama Era Barn och Sanfilippos sjukdom för att driva forskningen framåt.

Vill du eller ditt företag vara med och bidra på något sätt?
Kontakta oss gärna för att diskutera.

Tillsammans gör vi skillnad!

Better Biker MTB arrangerade Långfredagstur 2021 till förmån för Krama Era Barn.
De har också tillsammans med Lugnets massage sponsrat eventet #KämpaMotSanfilippo med idrottsnutrition bars och gels samt t-shirts till deltagarna på plats. Hjälpte även till med att sprida Krama Era Barns budskap och information i sina kanaler.

Lugnets Massage tillsammans med Better Biker MTB sponsrade ett event #KämpaMotSanfilippo med idrottsnutrition bars och gels samt t-shirts till deltagarna på plats. Hjälpte även till med att sprida KramaEraBarns budskap och information i sina kanaler.

Kjellstedt Golf donerade alla intäkter från golflektioner under långfredagen till Krama Era Barn. Hjälpte också till att sprida information om eventet #Långfredagstur2021.

Riks Städpartner valde att istället för att ge julklappar till sina kunder göra en donation till Krama Era Barn.

Ricoh IT Partner genomför en insamling och donerar en summa till förmån för Krama Era Barn forskningen.

Vi på Ricoh IT Partner i Karlstad vill genom vår gåva ge familjen Rixer stöttning och hopp i deras dagliga kamp mot denna fruktansvärda motståndare, och förhoppningsvis också hjälpa till att sprida kunskapen om Sanfilippos sjukdom.

Tingvalla Invest AB genomför en insamling som de donerar till förmån för Krama Era Barn forskningen om Sanfilippos sjukdom.

Tingvalla Invest AB har lärt känna Andreas och familjen Rixer både på ett affärsmässigt och personligt plan och det känns därför självklart att dra vårt strå till stacken genom att bidra. 

Boltic väljer tillsammans med Slottsbron att stötta och bidra till ökad medvetenhet genom att spela med Krama Era Barn på sina hjälmar under säsongen. De informerar även på hemsida och i sociala medier om kampen mot Sanfilippos sjukdom för att stötta forskningen.

Hälsohuset Ilanda bidrar till ökad medvetenhet om Krama Era Barn genom att informera sina medlemmar och dela information sociala medier. De säljer också KramaEraBarn-armband i sina lokaler för att stötta forskningen.

.

Christer Clerwall och Thomas Ekholm genomför en Livekonsert som sänds i gruppen Krama Era Barn för att bidra till ökad medvetenhet och samla in pengar till forskningen om Sanfilippos sjukdom.

Däckmäster väljer att göra en donation till Krama Era Barn i samband med jul. De säljer även KramaEraBar-armband.

//DäckMästers julklapp i år är en gåva till Krama Era Barn. Häng på DäckMäster och Jonas Frögren i kampen mot Sanfilippos sjukdom genom att stötta Krama Era Barn.

.

Jump Yard Karlstad genomför ett evenemang tillsammans med Krama Era Barn och donerar en del av intäkterna under dagen till förmån för forskningen om Sanfilippos sjukdom. De informerar i sina sociala medier och säljer också KramaEraBarn-armband på plats hos JumpYard.

Team Swedish Zwifters har ett stort antal cyklister som deltar i eventet #KämpaMotSanfilippo och bidrar till ökad medvetenhet om Krama Era Barn under dagen i sina kanaler. De genomför också en insamling under en föreläsning till förmån för Krama Era Barn.

Fysall tränar för att uppmärksamma Krama Era Barn bidrar till ökad medvetenhet genom att skicka ut information till sina medlemmar och i sociala medier.

Thomas Gustafsson från Pågen i Värmland sponsrar eventet ”Gå med Saga & Maia”- Step Up to Cure Sanfilippo med gifflar och korvbröd.

Klarälvsloppet AB valde att efterskänka startavgifterna för alla de som cyklade Klarälvsloppet för Krama era barn i kampen mot Sanfilippos sjukdom.

Tag Concept Branding - Krama era barn

Tag Concept Branding.
Sponsrat med reklamtryck på bil och T-shirts för att hjälpa till att sprida information och medvetenhet. Även hjälpt till med andra trycksaker kring våra event.

Rullarnas personliga assistans.
Sponsrat initiativet Krama era barn-Klarälvsloppet. Bidrar till ökad medvetenhet genom att hjälpa till att förmedla budskapet i sina kanaler.

Victoria Rixer Torpet - Krama era barn

Torpet i Orhem donerade vinsten från säsongens sista öppetdag i kaféet till Krama era barn.

Anna Rongedal jewellery art and design

Anna Rongedal jewellery art & design.
Genomförde en auktion där intäkten donerades till förmån för Krama era barn.

Myshkin

Myshkin.
Hjälpt till att sprida medvetenhet genom att leverera och trycka logotyper på cykeltröjor till eventet Krama era barn – Klarälvsloppet.

Dansstudion Karlstad

Dansstudion Karlstad.
Stöttade och genomförde dansföreställningen ”Ta mig tillbaka – Ellies berättelse” där intäkterna donerades till förmån för Krama era barn.

Golfpodden

Golfpodden.
Spridit information och medvetenhet i sin podd och genomfört en egen insamling som donerades till Krama era barn.

Råtorps Cykel

Råtorps Cykel.
Lånat ut cykel och erbjöd service till gänget som cyklade Krama era barn – Klarälvsloppet.

Prepare Sport & Workwear
Hjälpt till att sprida medvetenhet genom att sponsra med T-shirts.