Ambassadörer

Här presenterar vi några personer som valt att engagera sig och gör lite extra för Krama Era Barn i kampen mot Sanfilippos sjukdom. Vi kallar dem Krama Era Barn-ambassadörer.

Skulle du också vilja bli ambassadör för Krama Era Barn? Kontakta oss gärna.

Anders ”Järnmannen” Olsson
– Kan jag hjälpa till och ge lite hopp vill jag göra det.
Flerfaldig guldmedaljör i Paralympiska spelen. Har också en mängd andra rekord och utmärkelser på sin meritlista.
Jonas Frögren
Fd hockeyspelare med bl.a. 4 st SM-guld och spel i Färjestad, Skellefteå, Leksand, Toronto och Tre Kronor. Sitter numera helst på crossen. I videon ovan ser ni Jonas under eventet ”KämpaMotSanfilippo
Rickard Wallin
Sportdirektör och högst sportsligt ansvarig i Färjestad BK.
Fd elithockeyspelare med bl.a. 4 SM-guld på meritlistan. Har också varit lagkapten i både Färjestad och Tre Kronor. Tidigare expertkommentator på Viaplay hockey.
Tobias Walther
Fritidspedagog. Gillar att snöra på sig skridskorna och ställer gärna upp på en Padel-match.
Sandra Berglund
Personlig assistent och arbetsledare. Har jobbat med Saga sedan 2013, är också gruppledare på Friskis & Svettis.
Fredrik Vidhamre
Ordförande, Styrelseledamot Westsvensk Industriproduktion AB. Mångsysslare som inte backar för ett Vasalopp.
Per-Erik Saikoff
Sportansvarig IF Boltic
Marcus Jardler
VD Rullarnas personliga assistans.
Lotti Strömberg
Cert massageterapeut Lugnets Massage. Håller MTB-kurser i Better Biker MTB Inspiratör och glädjespridare med stort hjärta.
Ulrika Sjöwall
Personlig tränare på Fysall.
Har erfarenhet av idrott på elitinivå efter nästan 30 år i bågskyttelandslaget med bl.a. ett VM guld på meritlistan. Älskar löpning och lever efter måttot: Vill man så kan man.
Fredrik Wessman
älskar cykling och medverkar ständigt på Krama Era Barns events.
Christian Nilsson
Idrottsrådgivare på Svenska Golfförbundet.
Fd golfproffs med flera års spel på Europatouren där segern i St.Omer får klassas som karriärens höjdpunkt. Delägare i Padel Karlstad GK.
Anna Beck
arbetar med barn och unga i Sunne kommun. Cyklist i Swedish Paracyckling team.
Med ökad förståelse och kunskap vill hon nå ut i samhället och bidra till positiv förändring för unga och gamla med eller utan funktionsvarianter.
På meritlistan har Anna flera SM- och VM-guld. Hon tog dubbla silver i Paralympiska spelen i Tokyo 2021 och har även fått utmärkelsen årets Sola.
Hans Widlund
Utesäljare Ahlsell med gediget intresse för cykling.
Keith Strömberg
jobbar på Öhlins. Har en bakgrund inom motocross/enduro och är tekniktränare och instruktör för mer avancerade kurser på Better Biker MTB.
Lotti Strömberg
Cert massageterapeut. Äger och driver företagen Lugnets Massage Värmland och Better Biker MTB. Är också återförsäljare i Karlstad och Kil för Umara idrottsnutrition.
Robin Thuresson
Delägare av restaurang Pinchos och Ankdammen i Karlstad. Tävlar i triathlon på Ironmandistansen runt om i världen. Han körde bl.a. Ironman-VM i Nice 2019.
Rasmus Holmberg
Golfproffs som gärna spelar padel när möjlighet ges. Kan jag bidra till ökad medvetenhet om Krama Era Barn och Sanfilippos sjukdom så hjälper jag gärna till.
Notta Nilsson & Kari Nivala
Hjälper föreningen inte bara genom att medverka runt våra event utan på alla möjliga olika sätt. Två fantastiska människor med otroligt stora hjärtan.