Donera

Stötta oss i kampen att rädda våra barn!

Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!
Varje krona är värdefull! 

Märk din donation:
Krama era barn

så öronmärks pengarna till forskningen för Sanfilippo typ C.
Swish och Plusgirokonto nedan går till Svenska MPS-föreningen

___________

___________

 

Vi vet exakt vad vi behöver för att komma fram till en klinisk studie. Vi behöver 750 000$ för att producera vector. Vad är då en vector? Det är ett ofarligt virus som korsas med en fungerande version av den gen som är felande hos barn med Sanfilippos sjukdom. Effekten av den vectorn är den behandling som vi vill testa kliniskt.
750 000$ är mycket pengar. Men all forskning hittills har varit donationsbaserad, och att det nu finns en behandling att testa beror på att allmänheten ställt upp för oss kämpande föräldrar. Nu är vi närmare målet än någonsin. Varje krona behövs! 
Bidra gärna till vår kamp genom att dela vår information eller genom att donera valfri summa.
Vi har två barn (Saga & Maia) som drabbats av denna förfärliga sjukdom där det i dagsläget inte finns någon behandling eller medicin som kan bromsa eller bota sjukdomens obarmhärtiga förlopp. MEN forskning pågår, nu i större utsträckning än någonsin tidigare. Men forskningen behöver ekonomiskt stöd. Och då läkemedelsbolagen inte ser någon ekonomisk vinning, pga att antalet patienter är så få, är det föräldrainitiativ (likt detta) till sjuka barn runt om i världen som fortsatt försöker samla in varje krona som går för att hitta bot på sjukdomen. Och det är nära nu. Vi är tacksamma om du vill hjälpa oss med att dela informationen vidare.
Tack!

Initiativ som vi känner till som försöker bidra till att stötta forskningen för Sanfilippos sjukdom (MPSIII).

Tipsa oss gärna om du känner till fler!