A cure can’t wait


Jag hoppas att du och dina nära och kära är friska.
Vi kämpar på så gott vi kan. Livet ser ganska annorlunda ut för oss alla. Men en sak har inte förändrats: människor tänker fortfarande på varandra och hittar sätt att göra skillnad. Därför hoppas jag att du kan hjälpa Saga & Maia.

Stötta insamlingen på Facebook här.

Liksom allt annat har forskningen för att behandla eller bota Sanfilippos sjukdom påverkats. Evenemang och projekt som finansierar forskning har ställts in eller skjutits upp. Detta har påverkat finansieringen av forskningen (80 % under de senaste två månaderna). Utan stark finansiering kommer forskning och kliniska prövningar för ett botemedel att komma till ett stopp. Din donation idag kommer att se till att den livräddande forskningen fortsätter.

Vissa saker kan vänta på att livet ska återgå till det normala. Men barn med Sanfilippos sjukdom kan helt enkelt inte. Ett botemedel kan inte vänta. Tid är något som Saga & Maia inte har. Jag ser på när Sanfilippos sjukdom skadar deras hjärna och kropp varje minut av varje dag, stjäl deras förmågor och deras framtid.

Sanfilippos sjukdom tar inte en ledig dag, så vi måste respektfullt fortsätta insamlingen för forskningen. Allt stöd du kan ge idag – en donation och dela denna insamling – garanterar att forskningen för ett botemedel fortsätter oavbrutet för Saga, Maia och andra barn.

Mitt mål är att samla in 25.000:- tills ”Giving Tuesday Now” (en global dag) den 5 maj, för Cure Sanfilippo Foundation. Kan du donera? Din gåva idag gör det möjligt för forskningen att fortsätta utan dröjsmål. Vi har anslutit oss till andra barnfamiljer med Sanfilippos sjukdom för denna kampanj ”A Cure Can’ t Wait” och vi hoppas verkligen kunna göra vår del och nå vårt mål.

Tack för er vänlighet, medkänsla och vänskap för Saga & Maia och vår familj! Jag önskar er trygghet, hälsa och kärlek genom denna tid.

Stötta kampanjen A cure can’t wait genom att:
Donera en slant via Swish eller plusgiro.
Stötta kampanjen på Facebook.
– Sprid budskapet vidare till vänner och bekanta genom att dela information.

MPSIII Hjärtan