Smycken – Theresesnyanser


Therese (@theresesnyanser) startar en egen insamling. Hon skapar och säljer smycken av pärlor för att stötta Krama era barn och forskningen för Sanfilippos sjukdom.

Du hittar henne på Instagram @theresesnyanser där du också kan göra din beställning av smycke eller örhänge direkt till henne via ett meddelande eller kommentar på hennes inlägg.

Så här skriver hon själv på sin instagram:
LÄS HELA TEXTEN! Genom mitt arbete i förskolan har jag lärt känna en fantastisk flicka som heter Maia. Hon har en diagnos som jag inte hade hört talas om innan jag mötte henne, då den är otroligt ovanlig. Sanfilippos sjukdom. I dagsläget finns inget botemedel och jag vill göra mitt för att bidra till att forskningen att går framåt. Jag kommer under helgen ta beställningar på dessa lila rosetter där jag skänker alla intäkter till forskningen kring denna sjukdom. 💜
Jag tar 50 kr för en rosett och då sitter den på ett litet hänge så man kan fästa den där man vill. Vill man hellre ha örhängen kostar de 100 kronor och är fästa på krokar. Skicka ett DM om ni vill beställa, eller dela denna bild så att jag kan nå ut till fler!

Tack Therese för ditt initiativ och stöd i kampen!

HUR KAN JAG BIDRA OCH STÖTTA?

Dela information.
– Gå med i vår Facebook-grupp (och bjud in dina vänner i gruppen)
– Följ oss på Instagram.
– Delta på våra event.
Köp ett armband.
– Genomför en egen insamling eller stötta någon annans.
Donera en slant.
Kontakta oss gärna för att diskutera.

Tillsammans gör vi skillnad!