Vilken dag! – Klarälvsloppet 2019


I Krama era barn-gänget återfanns Kämpar, Änglar, Krigare, Ambassadörer, Vinnare och en underbar skara Supporters. VILKEN DAG!

Cykelgänget-Krama era barn

Solen sken från en blå himmel när första starten gick i Hagfors kl.12.00. Där stod då ett stort gäng spända, nervösa, förväntansfulla, laddade, glada och stolta Krama era barn-cyklister i svarta cykeltröjor med logotypen på ryggen. Redo att kämpa för att sprida medvetenhet om Sanfilippos sjukdom och Krama era barn. Vi hade deltagare på alla distanser 90, 60 & 21 km.

Vi var 23 stycken cyklister som alla genomförde Klarälvsloppet, och minst lika många i vår supporterklubb. Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi upplevde att loppet, arrangemanget, stödet och gemenskapen överträffade våra förväntningar med råge. Vilken upplevelse, på så många plan!

Dagens Kämpar

Var de i gänget som aldrig någonsin tidigare varit i närheten av att cykla så här långt, men som kämpade sig hela vägen till Museiparken i Karlstad. Så starkt gjort!

Dagens kändisar

Anders Olsson och Christian Berglund var inte sena med att ställa upp och stötta för vår sak när de fick höra om vad som var på gång, Och det uppmärksammade SVT som skrev en artikel. Tack!

Dagens Krigare

Henrik gjorde en vådlig vurpa i cirka 40 km/tim. Han skrapade upp sig rejält och tummen skadas men han lät sig inte stoppas. Bände och bröt i växlar och drev och lyckades få cykeln i brukbart skick igen. På endast tre stycken fungerande växlar stormade han sedan genom loppet, 9 mil på tiden 2.23.45 (!) för att sedan gå raka vägen till sjukstugan för omplåstring och läkarkontroll. Otroligt!

Dagens Ängel

David som med högt uppsatta tidsmål inför loppet ändå valde att stanna för att hjälpa en deltagare som kört av banan. Det visade sig i efterhand att det rörde sig om ett armbrott. David cyklade iväg för att tillkalla hjälp från funktionärer och sedan tillbaka till olycksplatsen för att se till att hjälpen fanns på plats innan han fortsatte sin resa mot målet i Karlstad.

David Risfalk - Krama era barn

Dagens Ambassadörer

Johanna, Emma, Madde och Ullis som alla valde att informera och sprida medvetenhet på sina sociala medier och startade egna insamlingar i samband med loppet för att samla in pengar till detta initiativ att stötta forskningen om Sanfilippos sjukdom.

Dagens Hejarklack

Hejarklack - Krama era barn

I målet fanns en stor skara underbara Krama era barn-supporters som skrikandes och hejandes tog emot oss som hjältar och hjälpte oss i målfållan. Med banderoller, plakat, t-shirts och kepsar drog ni verkligen uppmärksamheten till er från övrig publik och media och skapade en fantastisk stämning. Det delades ut informationsblad, såldes armband, t-shirts och kepsar. Det hade gjorts smörgåsar till oss cyklister som var MYCKET uppskattat efter målgången. Vilket stöd, HELT FANTASTISKT!

Dagens duell

Spurtstriden mellan Emma och Lasse där Emma till slut (med sitt motto starka ben och positiva tankar) drog det längsta strået. Räkna med en revanschsugen Lasse nästa år.

Dagens vinnare

På sätt och vis var vi alla vinnare idag. MEN det var faktiskt så att Krama era barn-cyklisterna Johanna Rixer och Madelene Monasdotter tog hand om de två första platserna i damklassen på 21 km.
Stort grattis!!!

Dagens överraskning

När VD Glenn Olsson från Klarälvsloppet AB kommer fram till oss efter målgången och meddelar att de som arrangörer kommer att Donera alla våra startavgifter till förmån för Krama era barn. WOW!

Glenn Olsson, Fredrik Vidhamre, Andreas Rixer Krama era barn

Tack till

  • Klarälvsloppet för ett jättebra arrangemang och deras donation till förmån för Krama era barn.
  • Rullarnas personliga assistans som sponsrat med cykeltröjor.
  • Anders Olsson & Christian Berglund (våra affischnamn) som hjälpt till att uppmärksamma Krama era barn och sprida medvetenhet.
  • New wave profile Myshkin för hjälp med cykeltröjor och tryck.
  • Prepare Sport & Workwear för sponsring av gråa t-shirts.
  • TagReklam för sponsring av svarta t-shirts.
  • Råtorps Cykel för utlåning och fix med cyklar inför loppet.
  • Våra supporters för allt stöd och jobb ni gjort innan, under och efter detta event.
  • Lina Wennerstrand som fotograferade under eventet.

De som gjort detta möjligt

Tack till Fredrik, Henrik, Lasse och David som var de som tog, och genomförde detta initiativ till förmån för Krama era barn.

Tillsammans gör vi skillnad!

MPSIII Hjärtan

BILDER
#KramaEraBarn

Har du tagit några bilder så dela dem gärna i sociala medier under hashtag #KramaEraBarn

Gruppbild Krama era barn
Klarälvsloppet – Krama era barn

Glöm inte och bjud in dina vänner till vår Facebook-grupp så vi blir ännu fler nästa år!

2 reaktioner till “Vilken dag! – Klarälvsloppet 2019

Kommentarer är stängda.